Woonverzekering Eesterga Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Eesterga. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade zoals storm, water, inbraak, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eesterga juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals bestek en wasdroger? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Eesterga? Start meteen onze vergelijker! Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als DAK + Klaverblad bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Doornenburg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eesterga


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Friese Meren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem of roet. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Eesterga kan ook jou overkomen. De Flippermethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een gesprongen waterleiding. Typische schade is een kapotte droger. Meestal worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €380.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eesterga
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Eesterga moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eesterga

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Eesterga complementeren met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Britswert afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eesterga

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €950.000 tot €3.050.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Eesterga
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een bank of conflict met een autodealer. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €34,10 tot wel €34,60 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Eesterga afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering