Woonverzekering Doornenburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Doornenburg. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door inbraak, brand, water, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Doornenburg juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. water, vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als magnetron of zonnebank? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Doornenburg? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA + Unigarant werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Weere verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-doornenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Lingewaard? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of vandalisme. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Doornenburg kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €570.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Doornenburg
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Doornenburg probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Doornenburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Doornenburg complementeren met diverse nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Bitgum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze extra modulebetaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Doornenburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Onder andere vlekken op kleding en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €900.000 tot ruim €4.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doornenburg
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €26,00 t/m €33,05 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Doornenburg online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering