Woonverzekering Biest-Houtakker Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Biest-Houtakker. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld water, storm, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Biest-Houtakker mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, brand, inbraak, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als glas- en aardewerk en audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Biest-Houtakker? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of Nederlanden van Nu werken met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Barneveld verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-biest-houtakker


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hilvarenbeek? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand en rook. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Biest-Houtakker is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan lekkage. Vaak betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €255.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Biest-Houtakker
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Biest-Houtakker zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Biest-Houtakker

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Biest-Houtakker complementeren met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Zuidland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader & viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Biest-Houtakker

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een deuk in de auto en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.250.000 tot ruim €3.950.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Biest-Houtakker
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst & geschillen over een motorrijtuig. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €34,50 tot wel €31,75 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Biest-Houtakker online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?