Woonverzekering Barneveld Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Barneveld. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. ABN AMRO en Independer die schade als gevolg van brand, vandalisme, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Barneveld mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, brand, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als cd-speler en overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Barneveld? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ANWB + ZLM werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Ane verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-barneveld


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Barneveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Barneveld kan ook jou overkomen. Openwrikken of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €635.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Barneveld
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Barneveld probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Barneveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Barneveld uitbreiden met verschillende belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Wormerveer afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze unieke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Barneveld

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.450.000 tot ruim €3.250.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Barneveld
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Denk aan erfenis of conflict met een automobilist. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €31,50 tot en met €27,55 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Barneveld vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering