Woonverzekering Eelderwolde Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Eelderwolde. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als Bruns ten Brink en London Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, inbraak, storm, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Eelderwolde juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, inbraak, water, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als afzuigkap en linnen- en beddengoed? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Eelderwolde? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ANWB of ZLM zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Doenrade verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eelderwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tynaarlo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door bliksem en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Eelderwolde is altijd een risico. Insluipen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €680.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eelderwolde
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Eelderwolde moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eelderwolde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Eelderwolde aanvullen met enkele belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Brandwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een navigatieapparaat en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eelderwolde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere krassen op de auto en ook fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen van €900.000 tot zo’n €2.850.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Eelderwolde
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over adoptie & conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €38,25 t/m €29,20 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eelderwolde online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering