Woonverzekering Nieuw Annerveen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Nieuw Annerveen. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote partijen zoals bijvoorbeeld DAK en ING die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw Annerveen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, storm, brand, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als dranken en warmtepomp? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuw Annerveen? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + Unigarant verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Midlaren verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuw-annerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm of poging tot inbraak. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Nieuw Annerveen kan zomaar gebeuren. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €640.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw Annerveen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Nieuw Annerveen gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw Annerveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Nieuw Annerveen complementeren met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Leerdam afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop en een rollator. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw Annerveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot ruim €2.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw Annerveen
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €36,85 tot wel €25,60 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw Annerveen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering