Woonverzekering Allsecur

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering van Allsecur. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als Delta Lloyd en Interpolis die schade door o.a. bliksem, water, brand, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Allsecur mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, inbraak, water, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals albums en sofa? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goedkope inboedelverzekering van Allsecur? Begin direct met meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en Turien en Co hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: ABN AMRO.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag en vandalisme. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.

Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraak en diefstal

Diefstal in jouw woning kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.

Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €420.

Direct een goedkope Allsecur woonverzekering afsluiten
Wil jij een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning met Allsecur probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket van Allsecur

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de Allsecur woonverzekering complementeren met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je handige details (of bezoek info over Almelo, Hattem en Raalte).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

  • Je stoot iemands iPhone van tafel
  • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop of sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten van Allsecur

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 tot zo’n €3.800.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé.

Allsecur Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten & conflict over wonen. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

   • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
   • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
   • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
   • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €35,50 tot €33,40 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Allsecur afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering