Woonverzekering Middenbeemster Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Middenbeemster. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. ANWB en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, bliksem, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Middenbeemster mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als computers en stofzuiger? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Middenbeemster? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea of Nederlanden van Nu werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Maasdijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-middenbeemster


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Beemster? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of olie. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Middenbeemster is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €315.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Middenbeemster
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Middenbeemster moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Middenbeemster

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Middenbeemster aanvullen met verschillende nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Kollumerzwaag afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Middenbeemster

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot ruim €3.100.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middenbeemster
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil met school van de kinderen of terugvorderen van schade. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €28,35 tot wel €24,25 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Middenbeemster vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?