Woonverzekering Nuis Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Nuis. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote partijen zoals ANWB en Klaverblad die schade veroorzaakt door inbraak, storm, water, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nuis juli 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, diefstal, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als fornuis en autoped? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nuis? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren en InShared hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwendijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nuis


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Marum? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door stormschade en plundering. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Nuis is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningregel je via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €640.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nuis
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Nuis eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nuis

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Nuis complementeren met extra nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Molenend afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nuis

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur & medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 tot €2.800.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Nuis
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie en conflict met een schadehersteller. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €26,00 tot wel €24,35 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nuis op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?