Woonverzekering Molenend Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Molenend. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Europeesche en Lancyr die schade door o.a. brand, vandalisme, water, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Molenend april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, vandalisme, diefstal, water. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als vloerbedekking en speelgoed? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Molenend? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Allianz en Lancyr faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Leuth verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-molenend


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tytsjerksteradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand en schroeischade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Molenend is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag / een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €405.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Molenend
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Molenend probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Molenend

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Molenend complementeren met diverse handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Jannum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Molenend

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €900.000 oplopend tot €3.850.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 (per maand). Check ook OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Molenend
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met het UWV en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies verschillen nogal (vanaf circa €35,95 tot €32,55 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Molenend vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?