Woonverzekering Leuth Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Leuth. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven waaronder Avéro Achmea en Nederlanden van Nu die schade door o.a. water, vandalisme, inbraak, storm dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Leuth juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als aardewerk en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Leuth? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als De Goudse of Verzekeruzelf.nl faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kudelstaart verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-leuth


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als stormschade en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Leuth is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €635.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Leuth
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in Leuth gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Leuth

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Leuth nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Hoog Soeren afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en drumstel. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Leuth

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 tot €3.800.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leuth
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV of conflict over reparatie auto. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €33,95 tot €34,55 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Leuth op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?