Woonverzekering Kudelstaart Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Kudelstaart. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen waaronder Aegon en Reaal die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kudelstaart juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, diefstal, brand, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als albums of scheerapparaat? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Kudelstaart? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Unigarant verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kelpen-Oler verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-kudelstaart


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aalsmeer? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Kudelstaart is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €435.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Kudelstaart
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Kudelstaart zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kudelstaart

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Kudelstaart uitbreiden met verschillende interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Hempens afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele polis is er bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kudelstaart

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto + kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.200.000 tot wel €4.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,05 (per maand). Check ook Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kudelstaart
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen of conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €34,55 tot wel €26,15 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kudelstaart op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?