Woonverzekering Vlagtwedde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vlagtwedde. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. DAK en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, brand, water afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vlagtwedde juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou o.a. water, diefstal, brand, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vitrages en Playstation? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Vlagtwedde? Start vandaag nog de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Lancyr faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Uitwellingerga verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vlagtwedde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Vlagtwedde? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand of rook. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vlagtwedde kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €320.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlagtwedde
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Vlagtwedde gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vlagtwedde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Vlagtwedde complementeren met additionele belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Smallebrugge afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur of kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vlagtwedde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Onder andere besmeurde meubels of ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag van €900.000 tot zo’n €3.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Vlagtwedde
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan reorganisatie & in beslag genomen auto e.d.. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €24,90 tot wel €32,15 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Vlagtwedde online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering