Woonverzekering Woudsend Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Woudsend. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als HEMA en Zelf die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, brand, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Woudsend april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, diefstal, vandalisme, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als grammofoonplaten of speelgoed? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Woudsend? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO of REAAL Verzekeringen bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wijhe verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-woudsend


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Woudsend is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Normaliter wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €325.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Woudsend
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Woudsend zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Woudsend

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Woudsend uitbreiden met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Venray afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze extra polis betaalt uit bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Woudsend

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.500.000 tot ruim €2.900.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Woudsend
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan erfrechtgeschillen en conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €37,95 oplopend tot €33,50 per maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Woudsend voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering