Woonverzekering Venray Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Venray. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Allsecur en ZLM die schade door o.a. brand, inbraak, water, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Venray mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, storm, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als horloges en gereedschap? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Venray? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK en Interpolis bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Twijzel verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-venray


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venray? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. hagelschade of roet. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte koelkast? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Venray is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of een lekkende kraan. Typische schade is een opbollende vloer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €470.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Venray
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Venray moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Venray

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Venray nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je nuttige info (of bekijk woonverzekering Sintjohannesga afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Venray

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €900.000 tot zo’n €3.250.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,90 (per maand). Check ook Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Venray
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & ingevorderd rijbewijs. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies variëren significant (startend vanaf €28,65 t/m €24,90 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Venray online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering