Woonverzekering Twijzel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Twijzel. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld HEMA en Interpolis die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Twijzel juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, storm, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals aquarium en hobby-artikelen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Twijzel? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en nowGo bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: t Veld verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-twijzel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Achtkarspelen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en rook. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een vuile afzuigkap? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Twijzel is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een kapotte leiding. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Veelal is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €490.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Twijzel
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier vind je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Twijzel moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Twijzel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Twijzel nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Schermerhorn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze extra dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Twijzel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere een onbruikbare bank + kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking variërend van €1.450.000 tot ruim €3.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Twijzel
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & in beslag genomen auto e.d.. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €36,60 oplopend tot €38,35 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Twijzel op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?