Woonverzekering Eibergen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Eibergen. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Interpolis die schade als gevolg van inbraak, water, storm, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eibergen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, water, vandalisme, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als meubelen en dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Eibergen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeraars als Aegon + Unigarant werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Drieborg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eibergen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Berkelland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Eibergen kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €495.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Eibergen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Eibergen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eibergen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Eibergen completer maken met enkele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Brouwershaven afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en kleding. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Eibergen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.300.000 oplopend tot €2.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,85 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Eibergen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering en conflict met de bank. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €32,00 oplopend tot €29,00 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eibergen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering