Woonverzekering Vredenheim Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Vredenheim. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade door o.a. vandalisme, water, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vredenheim juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, vandalisme, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als meubelen of tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Vredenheim? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of Reaal faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Veenhuizen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vredenheim


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Vredenheim is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of loslatende kit. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €550.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Vredenheim
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Vredenheim moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vredenheim

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Vredenheim complementeren met een aantal praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Sprundel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vredenheim

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte vaas en ook geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 oplopend tot €3.650.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Vredenheim
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €32,55 oplopend tot €37,25 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vredenheim afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?