Woonverzekering Rijs Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rijs. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als HEMA en Univé die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rijs juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, inbraak, water, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als vazen en kostuums? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rijs? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Interpolis hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Plasmolen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rijs


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Rijs is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €595.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijs
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Rijs gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rijs

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Rijs nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Obbicht afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Rijs

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Onder andere een kapotte vaas en ook therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij van €950.000 tot wel €3.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijs
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & geschillen over een motorrijtuig. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €37,50 tot en met €31,35 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rijs op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering