Woonverzekering Nieuw Heeten Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Nieuw Heeten. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Bovag en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, brand, storm dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw Heeten juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, water, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als albums en cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nieuw Heeten? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO en Polis Direct verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Midsland verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuw-heeten


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Raalte? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem of vandalisme. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nieuw Heeten is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €290.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw Heeten
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Nieuw Heeten eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw Heeten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Nieuw Heeten uitbreiden met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Leersum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een laptop & een kinderwagen. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuw Heeten

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.000.000 tot zo’n €5.000.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw Heeten
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis & conflict met de buren. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €38,05 oplopend tot €30,15 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw Heeten op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?