Woonverzekering Montfort Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,35 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Montfort. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als bijv. Bovag en Polis Direct die schade door o.a. inbraak, bliksem, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Montfort april 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kleden en Xbox? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Montfort? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en Unigarant zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Marwijksoord verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-montfort


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Roerdalen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of olie. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Montfort is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €690.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Montfort
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Montfort zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Montfort

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Montfort uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Kuitaart afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele modulestaat garant bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Montfort

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een gebroken ruit en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 tot €2.850.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Montfort
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan medische fout & geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand variëren significant (vanaf €35,65 t/m €33,65 p/maand in april 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Montfort op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering