Woonverzekering Aon Direct

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina ontdek je de beste woonverzekering van Aon Direct. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen waaronder HEMA en Klaverblad die schade door o.a. brand, bliksem, storm, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Goedkope inboedelverzekering Aon Direct mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals broodrooster of truien? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goedkope inboedelverzekering van Aon Direct? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + Reaal verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Allianz.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en rook. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.

Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.

Diefstal en inbraak

Diefstal in jouw woning kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.

Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €660.

Meteen een goedkope Aon Direct woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning met Aon Direct moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket van Aon Direct

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw Aon Direct woonverzekering uitbreiden met meerdere handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je handige specificaties (of check details over Amsterdam, Heemstede en Renswoude).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze unieke zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

  • Je stoot iemands Macbook van tafel
  • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden van Aon Direct

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 tot €2.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf.

Aon Direct Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan salarisaanpassing & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

   • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
   • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
   • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
   • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €33,40 tot €24,00 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Aon Direct vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering