Woonverzekering Heemstede Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Heemstede. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als Allsecur en Interpolis die schade door o.a. inbraak, bliksem, storm, water verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heemstede mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, vandalisme, storm, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als vitrages en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Heemstede? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct of InShared bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Gulpen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heemstede


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Heemstede? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Heemstede kan ook jou gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan losse dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €390.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heemstede
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Heemstede gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Heemstede

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Heemstede uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je handige specificaties (of check details over woonverzekering Elshout afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingverzekert bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heemstede

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.000.000 tot wel €2.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heemstede
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een ziekenhuis of conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €26,25 t/m €36,60 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heemstede voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?