Woonverzekering Gulpen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Gulpen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en InShared die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gulpen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, vandalisme, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als potten of weegschaal? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Gulpen? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en Univé faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gelselaar verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gulpen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Gulpen-Wittem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring of schroeischade. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Gulpen kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €480.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gulpen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Gulpen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gulpen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Gulpen complementeren met extra belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Duiven afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze mogelijke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer + kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gulpen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit & het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €950.000 tot ruim €2.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Gulpen
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn & geschillen over een motorrijtuig. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €25,70 tot wel €33,40 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Gulpen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?