Woonverzekering Geldrop Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Geldrop. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals DAK en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Geldrop juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere inbraak, vandalisme, diefstal, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubilair of schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Geldrop? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en ING zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Eursinge verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-geldrop


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geldrop-Mierlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Geldrop kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €525.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Geldrop
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Geldrop zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Geldrop

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Geldrop nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Den Helder afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke modulestaat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Geldrop

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.350.000 tot zo’n €3.600.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Geldrop
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €27,40 tot wel €38,40 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Geldrop voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering