Woonverzekering Eursinge Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Eursinge. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven zoals Allsecur en Interpolis die schade door o.a. brand, storm, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eursinge mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kamerplanten en wasmachine? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eursinge? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Europeesche of Verzekeruzelf.nl verkopen eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Eesergroen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-eursinge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Midden-Drenthe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. blikseminslag en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Eursinge kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €590.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Eursinge
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Eursinge probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eursinge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Eursinge nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Dalem afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze unieke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eursinge

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.200.000 tot €4.550.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,00 (per maand). Check ook EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Eursinge
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie of conflict met de buren. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,75 tot en met €24,90 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eursinge online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?