Woonverzekering Vierhuizen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vierhuizen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld HEMA en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vierhuizen mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als dranken of truien? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Vierhuizen? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of REAAL Verzekeringen zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ubbena verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vierhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Marne? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm of ontploffing. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Vierhuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €350.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vierhuizen
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Vierhuizen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vierhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Vierhuizen uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Sleeuwijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vierhuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere krassen op de auto en ook fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €4.300.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Vierhuizen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfenis & afgenomen rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €25,30 t/m €25,20 p/maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vierhuizen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering