Woonverzekering Sleeuwijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Sleeuwijk. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder DAK en SNS die schade zoals water, brand, inbraak, storm afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sleeuwijk juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als spelcomputers of relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sleeuwijk? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + ING zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schijf verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-sleeuwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Werkendam? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 of schroeischade. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Sleeuwijk kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €500.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sleeuwijk
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Sleeuwijk moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Sleeuwijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Sleeuwijk aanvullen met meerdere nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Parrega afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad & een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sleeuwijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.000.000 tot zo’n €4.950.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sleeuwijk
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld aankopen die niet geleverd zijn en ingevorderd rijbewijs. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €37,65 tot en met €34,85 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Sleeuwijk vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering