Woonverzekering Parrega Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Parrega. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en ZLM die schade zoals storm, brand, water, bliksem afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Parrega mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, vandalisme, brand, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als aardewerk en raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Parrega? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ospel verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-parrega


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of olie. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Parrega kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €320.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Parrega
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Parrega gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Parrega

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Parrega uitbreiden met meerdere praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Nieuw-Weerdinge afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of sieraden. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Parrega

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.050.000 tot €4.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,65 (per maand). Check ook London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Parrega
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij een webshop die niet levert en conflict over aankoop auto. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €33,90 t/m €36,45 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Parrega vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering