Woonverzekering Langelo Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Langelo. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als EAG Assuradeuren en Unigarant die schade als gevolg van storm, bliksem, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Langelo mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, brand, vandalisme, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als sieraden en Xbox? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Langelo? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + London Verzekeringen werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kloosterburen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-langelo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Noordenveld? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of rook. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Langelo kan iedereen gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Vaak gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €315.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Langelo
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Langelo moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Langelo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Langelo completer maken met additionele interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Heusden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze extra verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur en viool. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Langelo

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte vaas + geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €900.000 tot zo’n €3.300.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Langelo
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank & terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €37,00 tot wel €34,30 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Langelo vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?