Woonverzekering Kloosterburen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Kloosterburen. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, water, bliksem, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kloosterburen juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als haarden en linnen- en beddengoed? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kloosterburen? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + nowGo hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Ingen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-kloosterburen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Marne? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Kloosterburen is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of loslatende kit. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €285.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Kloosterburen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Kloosterburen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Kloosterburen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Kloosterburen completer maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Heemserveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kloosterburen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot ruim €2.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,45 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kloosterburen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout & conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €30,90 tot €32,55 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kloosterburen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering