Woonverzekering Ingen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ingen. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders waaronder HEMA en InShared die schade zoals inbraak, vandalisme, bliksem, brand afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ingen maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als gordijnen of sportuitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ingen? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Independer zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Holwierde verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-ingen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Buren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Ingen is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €635.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ingen
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Ingen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ingen

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Ingen aanvullen met additionele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Grou afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze mogelijke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad of een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ingen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.250.000 tot €4.000.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Ingen
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €30,60 tot wel €26,55 per maand in maart 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ingen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering