Woonverzekering Cruquius Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Cruquius. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Generali en Univé die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, brand, water dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Cruquius mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, vandalisme, inbraak, water, brand. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als cd’s of scheerapparaat? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Cruquius? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of Nederlanden van Nu hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Breezanddijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-cruquius


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en olie. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Cruquius kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan lekkage. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €460.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Cruquius
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in Cruquius eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Cruquius

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Cruquius nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je nuttige info (of bekijk woonverzekering Asten afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze extra verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Cruquius

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij beginnend bij €950.000 tot €4.050.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Cruquius
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente en ingevorderd rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €25,15 oplopend tot €28,30 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Cruquius online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering