Woonverzekering Buinen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Buinen. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Nederlanden van Nu die schade door o.a. water, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Buinen juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, brand, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als frituurpan en truien? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Buinen? Start vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA + Reaal verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Boerakker verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-buinen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand en schroeischade. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Buinen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €280.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Buinen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Buinen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Buinen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Buinen completer maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Amstelhoek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buinen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een vlek in de vloer & geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 tot zo’n €4.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,15 (per maand). Check ook Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buinen
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis of conflict met aannemer. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €27,00 tot €38,50 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Buinen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering