Woonverzekering Boerakker Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Boerakker. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire partijen als Delta Lloyd en Turien en Co die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Boerakker juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, water, diefstal, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals bestek en badkameraccessoires? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Boerakker? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Ditzo en Interpolis verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bemmel verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-boerakker


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Marum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Boerakker kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €285.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Boerakker
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Boerakker eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boerakker

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Boerakker completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Zwinderen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader en viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Boerakker

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een barst in het scherm en ook kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen van €1.450.000 tot wel €3.000.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Boerakker
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan als je werkgever failliet gaat en conflicten over huur. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €28,25 tot €34,80 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Boerakker op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering