Woonverzekering Zwinderen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,55 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Zwinderen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl die schade zoals bliksem, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zwinderen februari 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, inbraak, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als tafelkleden of speelgoed? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zwinderen? Open à la minute’de vergelijkingstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of Univé bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Zeerijp verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-zwinderen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door storm en ontploffing. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zwinderen is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaliter worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €550.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwinderen
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Zwinderen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zwinderen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Zwinderen aanvullen met additionele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Warmenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke dekkingstaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zwinderen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij vanaf €1.400.000 tot wel €4.250.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 (per maand). Check ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwinderen
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & conflict over verzekering. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €25,50 tot wel €32,65 per maand in februari 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zwinderen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering