Woonverzekering Zeerijp Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Zeerijp. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Aegon en Unigarant die schade zoals brand, vandalisme, bliksem, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zeerijp juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als pannen en haarföhn? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zeerijp? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag + Turien en Co zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Winschoten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zeerijp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Loppersum? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Zeerijp is altijd een risico. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is hemelwater schade. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €440.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeerijp
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Zeerijp probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zeerijp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Zeerijp completer maken met additionele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Vlieland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zeerijp

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot zo’n €5.000.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Zeerijp
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis en schade of letsel in verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €34,65 oplopend tot €37,30 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zeerijp op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?