Woonverzekering Haaksbergen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Haaksbergen. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als De Goudse en ZLM die schade als gevolg van storm, vandalisme, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Haaksbergen juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, water, storm, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als afzuigkap of laptop? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Haaksbergen? Start à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Zelf zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Gendt verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haaksbergen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haaksbergen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Haaksbergen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €265.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Haaksbergen
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Haaksbergen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Haaksbergen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Haaksbergen aanvullen met diverse praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Eagum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera en sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haaksbergen

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen en therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.250.000 tot wel €3.500.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Haaksbergen
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een bank en geschil met een verzekeraar. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €36,70 tot wel €37,35 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Haaksbergen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?