Woonverzekering Eagum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Eagum. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote aanbieders als Aegon en Reaal die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, water, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eagum maart 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, storm, inbraak, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kookboeken en salontafel? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eagum? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Polis Direct bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Deurningen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-eagum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leeuwarden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en omvallen van bomen. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Eagum kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €310.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Eagum
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Eagum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eagum

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Eagum completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna check jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Borgsweer afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eagum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek in de vloer of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €3.350.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,80 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Eagum
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen of geschillen over een motorrijtuig. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €30,95 t/m €29,30 p/maand in maart 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eagum op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering