Woonverzekering Borgsweer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Borgsweer. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven zoals Centraal Beheer en InShared die schade als gevolg van bliksem, inbraak, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Borgsweer juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, diefstal, water, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als horloges en barbecue? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Borgsweer? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en REAAL Verzekeringen bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Berg en Terblijt verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-borgsweer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Delfzijl? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Borgsweer kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €360.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Borgsweer
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Borgsweer probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Borgsweer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Borgsweer complementeren met een paar praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering 2e Valthermond afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader & viool. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Borgsweer

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte tablet + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.450.000 tot zo’n €4.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,25 (per maand). Check ook Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Borgsweer
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan problemen op het werk of conflict met een schadehersteller. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €34,80 tot €25,90 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Borgsweer afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering