Woonverzekering Berg en Terblijt Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Berg en Terblijt. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als Allianz en Zelf die schade als gevolg van water, vandalisme, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Berg en Terblijt juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, storm, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als grammofoonplaten en hoeden? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Berg en Terblijt? Start meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Baarle-Nassau verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-berg-en-terblijt


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Valkenburg aan de Geul? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade en plundering. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Berg en Terblijt is altijd een risico. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Doorgaans wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €345.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Berg en Terblijt
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Berg en Terblijt gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Berg en Terblijt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Berg en Terblijt aanvullen met diverse praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zetten afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele moduleverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Berg en Terblijt

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.400.000 tot ruim €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Berg en Terblijt
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn en geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €29,15 tot wel €28,50 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Berg en Terblijt vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering