Woonverzekering Ootmarsum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Ootmarsum. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld Allsecur en SNS die schade veroorzaakt door water, vandalisme, storm, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ootmarsum mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou onder andere brand, water, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als haarden en wasmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ootmarsum? Start vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer of Independer hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oeffelt verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ootmarsum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Dinkelland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm of plundering. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Ootmarsum is altijd een risico. De gaatjesboormethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapot aquarium. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Normaliter worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €655.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ootmarsum
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Ootmarsum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ootmarsum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Ootmarsum uitbreiden met diverse praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Midwolda afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een rollator. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ootmarsum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking van €1.150.000 oplopend tot €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ootmarsum
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst en als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €36,10 tot en met €37,35 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ootmarsum voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering