Woonverzekering Albergen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Albergen. De woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als bijv. Centraal Beheer en nowGo die schade zoals bliksem, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Albergen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kamerplanten of iPhone? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Albergen? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon en ZLM hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zuidveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-albergen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inclusief. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Albergen kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Meestal wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €625.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Albergen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Albergen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Albergen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Albergen completer maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Westendorp afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze additionele moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Albergen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ook ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.250.000 oplopend tot €3.250.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali.

Rechtsbijstandverzekering Albergen
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering of terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €37,70 tot €36,35 p/maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Albergen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?