Woonverzekering Zuidveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Zuidveen. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door inbraak, brand, bliksem, water verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidveen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, brand, vandalisme, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals naai- en breimachine of laptop? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zuidveen? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Aegon en Turien en Co bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Woudrichem verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-zuidveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Zuidveen kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €475.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidveen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Zuidveen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Zuidveen nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Waardenburg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zuidveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen of medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.050.000 tot zo’n €4.050.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidveen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of conflict na autoschade. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €35,00 tot en met €32,70 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zuidveen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?