Woonverzekering Waardenburg Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via deze pagina stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Waardenburg. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Generali en Independer die schade veroorzaakt door inbraak, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Waardenburg juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, brand, diefstal, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals fornuis of handschoenen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Waardenburg? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als Bovag of Unigarant hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Venlo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-waardenburg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Neerijnen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag en schroeischade. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Waardenburg kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €675.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Waardenburg
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Waardenburg moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Waardenburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Waardenburg completer maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Steensel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera of viool. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Waardenburg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Denk dan aan een gebroken ruit + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.200.000 tot €4.600.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waardenburg
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met het UWV of geluidsoverlast. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €33,10 tot en met €28,15 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Waardenburg afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering