Woonverzekering Ospel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Ospel. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Klaverblad die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, water, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ospel juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, inbraak, storm, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals meubelen en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ospel? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en OHRA faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Oldeberkoop verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-ospel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Nederweert? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Ospel kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €650.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Ospel
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Ospel probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ospel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Ospel nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Mirns afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet en een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ospel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.400.000 tot €3.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Ospel
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over adoptie en geluidsoverlast. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies variëren significant (startend vanaf €37,10 tot wel €37,45 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ospel op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?