Woonverzekering Mirns Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Mirns. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven als Bovag en Nederlanden van Nu die schade door o.a. inbraak, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Mirns juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, diefstal, water, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals boeken en brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Mirns? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als DAK of ZLM faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Mariaparochie verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-mirns


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte föhn? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Mirns kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €290.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Mirns
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier vind je meer informatie. Verzeker direct de woning in Mirns eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Mirns

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Mirns uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Kraggenburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spelcomputer + kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Mirns

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 tot €3.800.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering Mirns
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict met makelaar. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €28,40 tot wel €32,95 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Mirns vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering