Woonverzekering Mariaparochie Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Mariaparochie. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen zoals ABN AMRO en Turien en Co die schade zoals storm, vandalisme, water, bliksem afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mariaparochie april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, brand, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als verlichting en laptop? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Mariaparochie? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en nowGo hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Lisse verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-mariaparochie


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tubbergen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of brandblussing. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Mariaparochie kan ook jou overkomen. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €310.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Mariaparochie
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Mariaparochie moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Mariaparochie

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Mariaparochie aanvullen met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Kapel Avezaath afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad + drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mariaparochie

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.300.000 tot wel €4.850.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mariaparochie
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn en conflict met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €36,60 tot wel €33,60 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Mariaparochie vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering