Woonverzekering Lisse Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lisse. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Avéro Achmea en Nederlanden van Nu die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, water verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lisse mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, storm, vandalisme, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als bestek of sofa? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lisse? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en ZLM bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Langezwaag verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-lisse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Lisse? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Lisse is altijd een risico. Flipperen of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €545.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lisse
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Lisse gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lisse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Lisse uitbreiden met een aantal handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Houwerzijl afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lisse

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte tablet of fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.300.000 tot ruim €4.400.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Lisse
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering of geluidsoverlast. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €32,80 t/m €33,90 p/maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lisse voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering