Woonverzekering Plasmolen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Plasmolen. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Interpolis die schade door o.a. bliksem, brand, water, storm afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Plasmolen maart 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als glaswerk en toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Plasmolen? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali en Lancyr hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ouddorp verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-plasmolen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Mook en Middelaar? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand of rook. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brandstichting? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Plasmolen is altijd een risico. De takjesmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Meestal wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €355.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Plasmolen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw huis in Plasmolen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Plasmolen

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Plasmolen uitbreiden met meerdere handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nieuweschoot afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera + een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Plasmolen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en ook ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.150.000 tot €3.650.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Plasmolen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan bij ontslag en geschillen met de buren. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €38,35 tot €24,20 p/maand in maart 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Plasmolen afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering